27 oktober, 2015

Voedsel en kanker.

 
Gisteren was het vlees, vandaag komt de WHO met een angstaanjagend rapport over verpakkingen.
 
Het eerste wat ik hoorde over kankerverwekkend voedsel was het opwarmen van spinazie.
 
Iedere dag groene groente schijnt ook uit den boze te zijn.
 
Een knapperig donkerbruin randje aan een pannenkoek mag ook niet.
 
Daar gaan we:
Geen E's, O's en U's.
Geen kleurstoffen, -smaakversterkers, -melk van de boer, - rauwmelkse kazen, -koffie, -thee, -rood vlees, -bacon en worstjes, -cornflakes.
Vult u het lijstje maar aan.
 
Eten en drinken staan voor mij gelijk aan genieten.
 
Roken doe ik niet (meer).
(Voormalige) rokers weten dondersgoed welk risico ze lopen.
 
Maar als ik 's morgens een bordje cornflakes eet denk ik niet direct aan kanker.
 
Dan heb ik bij voorbaat al geen leven meer.
******

Geen opmerkingen: