20 juni, 2008

Uitvlucht

Het zit haar blijkbaar toch hoog.
Hanneke Groenteman komt terug op haar aanval op Theodor Holman. Aangezien ook ik daar uitgebreid over heb gerapporteerd, moet ik haar (zwakke) toelichting van vandaag ook plaatsen. Ze baant zich een weg uit de nesten, waar ze zichzelf gisteren in gewerkt heeft.
Beetje zielig is het wel.

lekker veel mail....
had ik naar aanleiding van mijn vulkanische uitbarsting over Theodor Holmans column genaamd CORNALD.

Evenveel scheldpartijen als applaus.
Ik post de reacties niet. De positieve niet omdat ik ze onderstrepen wat ik al heb geschreven, de negatieven niet omdat ik geen zin heb om zoveel narigheid met zoveel spelfouten op mijn blog te zetten.
Overigens heb ik zijkerig fout geschreven, bedankt voor de tip, ik ga het veranderen. Dat is kritiek waar je wat aan hebt...

Zelf heb ik nog eens nagedacht over die bijeenkomst bij Jack van Gelder van zaterdagavond, Studio Sportzomer, waar Cornald zat met de matte Matthijs van Nieuwkerk en de giftige Hugo Borst.
Ik zat toen ook al te roepen en schelden tegen het scherm. Bijvoorbeeld toen het onnodig lang ging over het Songfestival, Cornalds passie ("het EK van de lichte muziek").Toen het programma klaar was dacht ik:
Als ik Cornald was had ik gezegd (onzin natuurlijk, want als je in zo'n televisiecaroussel zit zeg je helemaal niet wat je thuis op de bank zit te roepen).....
- houden jullie eens op over dat Songfestival. Ik begin er niet over, dat doen júllie! En trouwens, wat is eigenlijk het verschil tussen houden van het Songfestival en het eeuwigdurende geklets over voetbal? Worden jullie niet allemaal schatrijk met praten over je hobby wat de rest van Nederland gewoon in het café doet?
- Hugo Borst, waarom vraag je mij ineens out of the blue op wie van de jongens van het Nederlands elftal ik val? Ik vraag jou toch ook niet op welke meiden jij allemaal valt?
- Matthijs, je bent altijd zo bijdehand in DWDD als je daar de touwtjes in handen hebt. Waarom zeg je nu niks? En op welke meiden val jij zoal?

Geen opmerkingen: