13 december, 2019

Wat eten we met de kerst??


Voor Hanosklanten is het dit weekend proeven geblazen.
Geen standjes met hapjes, maar een menuutje dat in dertig minuten aan een bar wordt klaargemaakt.

Een heerlijk glas bubbels begeleidde de culinaire hapjes.
Ingrediënten waren ter plekke te koop.

Toen we om 12.45 uur binnenkwamen zagen we dat het nogal druk was.
Er kwam iemand op ons af die vroeg of we op een later tijdstip aan wilden schuiven.
Om 13.30 uur.

Prima! Dat gaf ons tijd om door de wijnafdeling te slenteren en rustig onze keuze te maken.

(Senior moment) "El, dat proeven kost €14,-!!"

'Nee, schat - de proeverij duurt tot 14 uur.'


Het meeste kwam uit spuitbussen (zilver spray!) en druppelende flessen.

Ik vond het niet allemaal lekker, maar kocht wel de zalm en de bubbels. 


Op de terugweg kwamen we onze mannen tegendie op weg waren naar de Kuip.
 Dat de spelers in dit huilweer naar huis werden gereden vond ik wel toepasselijk.

U ziet, het wordt weer een traditionele wilde kerst.  


Geen opmerkingen: