19 februari, 2010

My behaviour


Zo, hij heeft zijn ei gelegd. Nou ja, hij heeft een statement vol (door anderen gekozen) weloverwogen woorden voorgelezen. Echt spontaan was het niet.

Iedereen verwachtte een mededeling wanneer hij weer zou gaan golfen, want dat vinden alle golfliefhebbers, zijn collega's, de fans, the PGA, toernooi-organisatoren en sponsors het belangrijkste.

De reactie van Nick Faldo was ook van die strekking. De Engelsman, die regelmatig een scheve schaats reed (en misschien nog rijdt) en die door de Britse paparazzi nooit met rust werd gelaten, noemde de vertoning nog net niet belachelijk.

Ook de (anders) zeer terughoudende Ernie Els liet afkeurende woorden richting Tiger horen: maar dan over het tijdstip van deze persconferentie. Dat doe je op een maandag, wanneer de spelers vrij zijn. Zeker niet op een vrijdag wanneer er een belangrijk toernooi aan de gang is.

Op de televisie rollen de commentatoren nog steeds over elkaar heen na de voorgelezen statement van Tiger. Ik vond de reacties van de kijkers in de onderbalk wel grappig.

En zie mama Woods op de voorste rij. Als moeder van de beste golfer ter wereld mag ze altijd op de voorste rij zitten.

Maar of zij daar nu zo blij mee was???

Geen opmerkingen: