25 september, 2018

Kokker-ellen (58) Salade met gerookte eendenborstfilet.


Altijd een succes: als maaltijdsalade (mijn recept) of voorafje.

De ingrediënten zeggen genoeg (ook over de bereiding).

Voor twee personen:

100 gram rucola, of veldsla
paar blaadjes gesnipperde basilicum
1 avocado in plakjes
100 gram sugarsnips of peultjes (5 minuten koken met zout en meteen koud afspoelen en uitlekken)

dressing van:
3 eetlepels walnoten -of olijfolie, 1 eetlepel, balsamicoazijn, rasp -en sap van één sinaasappel, theelepeltje Dijon mosterd, theelepeltje honing
walnoten

Garnituur:
Cranberrycompote

Geef hier een lekker broodje uit de oven bij.

Trouwens, de kaas variant op dit recept is ook een aanrader.

Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar een rijpe Brie.
****

Geen opmerkingen: