14 januari, 2007

Zondags(ge)klets

De kop had ook kunnen zijn: Remak in de bak.
Deze dame zag ik gisteravond met een heel zwak beargumenteerde verdediging aan die grote ronde NOVA-tafel zitten. "Ze dacht dat het niet zo`n vaart zou lopen, dus waren zij en haar advocaat maar niet naar de zitting gegaan. Ze had eerlij alles opgegeven bij de balasting. Het is rassenjustitie. Discriminatie. We gaan in hoger beroep."
Dit krijgt een staartje.
====================
Vervolgens zag ik in hetzelfde programma Geert Wilders die zich ook moest verdedigen, zij het tegen een journalistieke aanval op zijn partij. Hij kwam zeer ongemotiveerd over, moet ik zeggen. "Er was een onhandige stagiaire geweest. Nee ze hadden geen steun gezocht bij extreem rechts. Steunverklaringen kan je niet controleren. Interview met NRC had hij inderdaad geweigerd."
Heer Wilders: "hoe ik ook tracht uw goede bedoelingen te geloven, toch vind ik U in deze wat naief overkomt. U zoekt extreem rechts en de daaraan gekoppelde websites niet op?! Zij U blijkbaar wel!!
Ze voelen zich senang bij U en uw partij en vele stemmen zullen ook uit die hoek gekomen zijn. Daar kunt U niet omheen. Ik ben heel benieuwd hoe U zich verder van deze bedenkelijke aanhang gaat distanciëren. Het zal uw partij altijd blijven achtervolgen."
Daarom zal dit altijd een staartje blijven houden.
====================
Vanmiddag rond 1 uur belde ik mijn tante M. op, die zwaar ondervoed met maag- en darmklachten, in het ziekenhuis ligt. Ze nam zelf op en klonk, ondanks haar erbarmelijke toestand, heel vrolijk.
Wat wil je ook als je favoriete nicht belt. :-)))
"Ik word zo geopereerd", vertelde ze met een verluchting in haar stem.
Ik heb net mijn nicht gesproken die vertelde dat het een ileus was en dat de operatie geslaagd was. Op zondag een spoedoperate: het overkwam mijn schoonmoeder precies zo 3 maanden geleden voor dezelfde kwaal.
Krijgt hopelijk geen staartje.
====================
Irene Wüst heeft haar (verwachte) Europese titel (onverwacht) niet binnengehaald, maar Sven Kramer daarentegen wel. En nu vinden de commentatoren (Smeets en Co.) dat Sven een te grote mond heeft en sterrengedrag vertoond. Zodra hij bij een volgend kampioenschap door het ijs zakt, pakken ze hem op zijn te zelfverzekerde gedrag.
Dit krijgt dus ongetwijfeld een staartje.
====================
Vandaag heb mij als keukenprinses van mijn beste kant laten zien. De hele middag stond ik in de keuken om mijn boys eens culinair te verwennen.
Zoonlief wilde dat ik kaasbolletjes bakte, dus dat heb ik gedaan.
Manliefs wens was kipfilet met courgettes in een wijnsaus, waar ik ook gevolg aan heb gegeven. Zelf had ik weer eens zin in kroonprinses van Denemarken, die inmiddels ook staat af te koelen.
Vooraf een soep van een ossenstaartje.

Geen opmerkingen: