31 januari, 2007

Hectiek

Lichtelijk overspannen schrijf ik dit stukje waar ik eigenlijk geen tijd voor heb. Daarbij komt dat mijn ogen prikken van moeheid, waardoor ik niet in kan staan voor taalfouten. Ondanks alles stroomt de adrenaline door mijn aderen.

In een notendop: de printer draait op volle toeren 187 X 10 pagina's omdat ik nog zonodig voor vrijdagmiddag 5 uur de boel de deur uit wil hebben. Vrijdagavond slapen we heerlijk luxe in Hilton Schiphol om de volgende ochtend vroeg naar de V.S. te vliegen.

Dus wassen, schoonmaken, boodschappen doen voor Jacob en pakken staan ook op de lijst. Ondertussen allerlei werklieden in huis die naarstig op zoek zijn naar de, nog steeds, onopgeloste lekkage.

Tussendoor komen er ook nog eens kijkers. Op het moment dat wij ons appartement uit de verkoop wilden halen meldden zich serieuze gegadigden, die twee maal een bod hebben Uitgerekend morgen willen ze nog eens komen kijken. Moet kunnen, al zorg ik dat ik elders ben, nl. naar huurwoningen kijken. Mocht de verkoop doorgaan, dan zijn wij dakloos.

Ook moest ik vandaag nog naar de oogarts in.........................Middelburg.

Jacob is glorieus geslaagd voor zijn golfopleiding en mag zich nu B-professional noemen. On top of that heeft hij een baan bij GCR (Golf Centrum Rotterdam) en is nu kleine zelfstandige.
Over enkele dagen zal ik link leggen zodat hij virtueel te bewonderen is.

Geen opmerkingen: