16 december, 2007

(Weekend)nieuwtjes

Henk Kesler noemde de agenten gisteren 'verwende kereltjes' en riep minister Guusje ter Horst (PvdA) van Binnenlandse Zaken op 'geen cent extra' te geven bij de cao-onderhandelingen.
Waar bemoeit de KNVB-bons zich mee. Over verwend gesproken. Politie-agenten verdienen nog geen € 2000,- per maand. Wat te denken van die miljoenen verdienende voetballers, die ondermaats presteren voor en in Oranje. Schaamteloos zo'n opmerking.

Maldini (bijna 40 jaar oud) stopt aan het einde van het seizoen.
Als je het over diehards - liefhebbers - doorzetters hebt. Heerlijk irritante Italiaanse speler.

Vertraging door treinontsporing bij Amsterdam.
Eigenlijk is dit geen nieuws. Vertraging bij de spoorwegen is een dagelijks fenomeen.

Wellink wilde opsplitsing ABN Amro voorkomen.
Bang voor zijn eigen machtige positie? Achterafpraat.

Tony Blair miljonair door lezingen
De voormalige Britse premier Tony Blair verdient geld als water met het geven van lezingen. Het komt neer op zo'n slordige miljoen per maand.
Genoeg vertelstof. Slimpie.

Joost Luiten heeft het Zuid-Afrikaans Open zondag afgesloten met een ronde par. De 21-jarige Bleiswijkse profgolfer bracht met die 72'er zijn totaal op 296 (+8). Hij eindigde daarmee als 33e. Vorige week werd hij - achter Ernie Els - vierde en won bovendien met een hole in one een auto. Joost Luiten doet alle andere Nederlandse "golfprestaties" verbleken. Ik verwacht veel van deze Bleiswijker, die zijn roots op GCR heeft liggen en daar nog steeds regelmatig oefent. Op naar het Europese Rydercupteam van 2010!! Het is mogelijk.

Directe vluchten vanaf Rotterdam Airport (zeg maar Zestienhoven) naar Milaan (Malpensa). Onze luchthaven voor zakenmensen breidt haar bestemmingen uit. Daar profiteren toeristen mooi van mee.

Geen opmerkingen: