17 februari, 2008

Nieuws

Het is niet dat ik mij niet voor het Nederlandse nieuws interesseer, maar het gaat onwillekeurig een beetje langs mij heen.
Aan het einde van een zonnige dag, bij een glas wodka (Ketel One Citron) met cranberrie juice en veel ijs, kan ik mij niet zo druk maken over uitlatingen van onze kabouterministers.
Dat Maarten Fontein bij Ajax weg moet maar niet wil, doet me niets. En dat terwijl hij toch een huisgenoot van mijn P. was.
Zelfs de voetbaluitslagen - ook van mijn eigen cluppie - doen me (even) niets.
De boerka-discussie, de Wildersfilm. I couldn't care less.
Het is de ' ver van mijn bed show '. Ik zie en hoor het allemaal wel weer wanneer ik terug ben. Dat moment komt sneller dan mij lief is.

Nieuws dat we (de V.S en NL) delen, interesseert me meer. Ik heb genoten van de discussie tussen Spong en de Vries bij P&W. De ' Ven der Sloet case' laat ook de zendgemachtigden hier niet los. Ze zijn woedend dat er geen arrestatie volgde op de 'bekentenis' uitzending. Moeder Natalee is dagelijks te zien.
Ook zitten we bovenop - en middenin de voorverkiezingen. Mijn mening daarover blijft ongewijzigd.

Vandaag heb ik gewinkeld. Er zijn megasales vanwege Presidentsweekend. Weggeefprijzen.
Ik ben voor de komende zomer klaar.

Op de Fleamarket in Bonita was het ook feest. Buiten aan de bar zaten 'the good old boys' (Rednecks) met hun geblondeerde vriendinnen te bieren, terwijl een 60+ country & westernband in C speelde.

Althans, dat waren ze - volgens the leader of the band (de mevrouw rechts vooraan) - van plan.

Geen opmerkingen: