
Maandag had ik al gereserveerd. Dat is nodig. Op de bonnefooi binnenlopen resulteert in een teleurstelling.

****
Uit de kleine kaart koos ik voor de salade Cipolli (met gebakken rode ui, gegrilde makreel en een fantastische balsamicodressing).
Als hoofdgerecht nam ik "van het bord" de gegrilde Dorade met eveneens gegrilde groenten. Absoluut toppie.
****
- Oliva staat garant voor VERS.
Mooie ingrediënten - die je ook stuk voor stuk proeft - puur bereid. De gulle porties zijn een lust voor het oog.
- Oliva staat garant voor variëteit.
"Het bord" verandert regelmatig. Ook voor vegetatiërs is de keuze bovengemiddeld.
De hoofdgerechten kunnen ook als voorgerecht besteld worden.
- Oliva staat garant voor gastvrijheid.
De bediening is adequaat, aardig en flexibel. Ze zullen, in samenwerking met de keuken, er alles aan doen je (eet)wensen te vervullen. Ook als het niet op de kaart of het bord staat.
Wij konden een dessert helaas niet meer aan.
Voor vier personen kwam de nota uit op €155,-. Voor - hoofd - 1 fles Pinot Grigio - 1 glas rode wijn.
- Oliva is de hele week geopend.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten