02 september, 2010

Dag Llink, welkom PowNed

**************************************************************
Post van de voorzitter

Zeer gewaardeerd lid van PowNed,

Hoogste tijd voor een update omtrent PowNed. Want u heeft gelijk, het is te stil geweest rondom ons. Dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. Integendeel zelfs. Achter de schermen hebben we keihard gewerkt. Valt nog best tegen zo’n omroep uit de grond stampen. Maar we zijn bijna zover. We hebben hele goede mensen aangetrokken, we zijn verhuisd, we hebben een studio, een decor en ja... zelfs de telefoon doet het.

Vanaf 6 september gaan we los op televisie, met PowNews, een dagelijks nieuwsprogramma om 22.45 uur op Nederland 3. Waarom geen PowNed Nieuws? Simpel: het gebruiken van de omroepnaam mag niet meer bij nieuwe programma’s. Zielig? Best wel, maar dit soort plaagstootjes zet ons alleen maar extra op scherp. En scherp zal PowNews zijn, gezelligheid is niet onze middle name...
 Overigens zal Nederland al eerder kennis kunnen maken met PowNed en wel op 3 september. Want op vrijdagmiddag tussen 2 en 4 uur zal Rob Stenders samen met Rutger Castricum en ondergetekende op 3FM het startschot geven voor 5 jaar PowNed Gewoon omdat het kan!
En online dan? Welnu, online gaan we deze week los. Met een geheel nieuwe website, die zich vooral zal richten op nieuws, zoals u dat van ons gewend bent. Komende week is het zover; dan zal de geheel vernieuwde PowNed website het daglicht zien.
-----
Even een kort overzicht waar wij straks te zien en te horen zijn:
Televisie: dagelijks op Nederland 3 tussen 22.45 uur en 23.00 uur en op vrijdag van 22.45 uur tot 23.15 uur. Let wel, op avonden dat er Champions League op het programma staat, zijn wij er niet. Voor 2010 zijn dat 16 avonden.
----- 
Radio: Iedere vrijdag op 3FM tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 22.00 uur en 01.00 uur. Een volle vrijdag lang dus met Rob Stenders. De vrijmibeau zal nooit meer zijn zoals ie geweest is... Verder hebben we Bert van Lent zover weten te krijgen om voor ons van maandag tot vrijdag tussen 04.00 en 06.00 uur de drie luisteraars te vermaken. Eveneens op 3FM. Jan Roos en Jan Dijkgraaf tenslotte zullen de babyboomers van Radio 1 in de nacht van zondag op maandag wekelijks tegen zich in het harnas jagen. Tijdstip van 00.00 uur tot 02.00 uur.

Verder beloof ik u, namens het gehele PowNed-team plechtig de komende tijd wat vaker op de hoogte te gaan houden van de ontwikkelingen rondom PowNed. Niet alleen via de nieuwsbrief, maar ook via de blog op de nieuwe PowNed-site. De spanning begint op te lopen, we gaan nu aftellen met elkaar. Met zijn allen gaan we geschiedenis schrijven!

Hartelijke groet,
Dominique Weesie
voorzitter

Geen opmerkingen: