26 december, 2006

Toppertje


Op een grijze muizendag als vandaag zit iedereen binnen bij kaarslicht, haard en verlichte kerstboom. Wij echter hadden de voetbaltopper Feijenoord - PSV op ons programma staan.

Feijenoord heeft koploper PSV afgehouden van een dertiende competitiezege op rij. De Eindhovenaren kwamen in Rotterdam op voorsprong via Phillip Cocu, maar Angelos Charisteas bracht Feijenoord nog voor rust op gelijke hoogte. In een boeiende tweede helft, waarin de thuisclub het betere van het spel had, slaagde geen van beide teams er in om het duel naar zich toe te trekken.

Dat goede resultaat, wat eigenlijk een overwinning had moeten zijn, fleurde deze grauwe dag voor ons op. Het goede spel van de Rotterdammers deed de kille kou zelfs vergeten.
Kreeg Ajax een boete en straftraining na de wanprestatie tegen Vitesse: de Feijenoorders kunnen aan een welverdiende winterrust beginnen.
De eerste helft van het seizoen zit erop. Het was allesbehalve goed, maar in de toppers tegen AZ en PSV heeft mijn cluppie zich van haar beste kant laten zien.
Erwin was vandaag de betere trainer en waarschijnlijk ook de blijere.

Geen opmerkingen: