05 februari, 2007

Nederlands bloot

's Morgens van 9-10 uur kijk ik graag naar Regis & Kelly, de oudere en veel betere versie van Carlo & Irene (zonder cooking). Weliswaar staat Regis' 70+ gezicht strak van de lifts en druipt de verf uit zijn haar: hij is en blijft de absolute televisietop. In tegenstelling tot NL houdt men in de V.S. van oudere presentatoren. De senioren doen het geweldig goed bij zowel oud als jong.

Vanmorgen had Regis in zijn rubriek nieuwtjes heel toevallig iets spraakmakends over NL. "the Dutch go naked to the gym"(= sportschool). Nou, dat maakte de zaal natuurlijk rumoerig.
De mooie, domme blonde Kelly (ik weet nog steeds niet of ze dat speelt) vroeg zich af welke apparaten ze dan gebruikten. A dirty mind is a joy forever.
Het past in het beeld dat men hier al lang over ons land heeft: sex, drugs and windmills. Daar kan dit onthutsende gedrag ook nog wel bij.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik had het gelezen bij geenstijl, over dat naakt gymmen. Stond een leuke foto bij. Moest meteen denken aan gynaecologen. Kunnen er zó bij.
Moest ook aan een uitspraak van Oprah denken. OOit in een programma over vrouwen en hun edele delen en wat voor problemen er zouden kunnen ontstaan.
"Give that thing some air girl! Or you gonna get in trubble"...zoiets.
Hahaha...open gleuven op de fitness-stoel.
Zoveel 'air' zal ze wel niet bedoeld hebben.

Ellen ten Bruggencate zei

Hi Kaatje,

Altijd een vreugde om je reacties te lezen, ook hier in het KOUDE Florida waar de kachel aan is. Maar het mag de pret niet drukken en ik kan nu mooi de verhuizing op poten zetten. Ik was wel flabbergasted dat dat bloot hier nieuws was. Ja, die uitzending van Oprah had ik ook gezien. Ga nu douchen en me in de warme kleren hijsen. Vanavond met vrienden naar de film en eten.