11 juni, 2008

Geruchten


als zou Desmet Live verdwijnen van Radio 5 - zoals op de site van Hanneke Groenteman te lezen was - blijken uit de lucht gegrepen. Die knuppel heb ik een week geleden in het hoenderhok (de website van Desmet) gegooid, waarna verontwaardige reacties loskwamen.
De toekomst - Op de site van Hanneke Groenteman lees ik: " En voornoemd Desmet Live wordt ook zo goed als opgeheven. Luisteraars, let op uw zaak!!! "
Dat zuigt la Groenteman niet uit haar duim. Kan de redactie daar meer over zeggen? Welke uitzendingen gaan vervallen? Per wanneer?

Inmiddels heeft H.G. haar berichtgeving gerectificeerd.

De locatie en de naam veranderen, zo lees ik op de site van het programma.
Rina Spigt (eindredacteur van de Humanistische vrijdaguitzending):
Toekomst - Nou reken maar dat wij een toekomst hebben! En een mooie ook! Vanaf 1 september zenden alle omroepen die nu Desmet Live maken uit vanuit de prachtige Openbare Bibliotheek, naast het Centraal Station in Amsterdam. In de volksmond OBA genaamd Daar - op de vierde verdieping - wordt er voor ons een gloednieuwe radiostudio neergezet, met uitzicht op de binnenstad.
Nieuwe uitzendtijd 19.00 - 21.00 uur. Nieuwe naam: OBA Live. Veel bekende en vertrouwde gasten, natuurlijk ook weer live muziek, maar ook op de dinsdag nieuwe gezichten als de gezamelijke moslimomroepen ook een OBA Live voor hun rekening nemen. Onze toekomst ziet er verdomd mooi uit!

Geen opmerkingen: