16 mei, 2006

Een kinderhand is gauw gevuld.


Op moederdag heb ik weer een speeltje gekregen.
Ik ben gek op electronische, technische speeltjes.
Dat heb ik van kinds af aan gehad, ik ben een kind van mijn vader. Paps had alle laatste snufjes in huis, het duurste en het beste. Zijn werkplaats was een schatkamer.
Geen parfum, crème of optutfrutsels voor mij, die koop ik zelf wel goedkoop in de V.S.
Dit keer stond een webcam op mijn verlanglijstje en ik kan weer spelen en uitproberen. Het is wel een heel mooi exemplaar, want er zitten vele mogelijkheden op.
Zojuist heb ik een video gemaakt voor mijn vrienden overseas en die per e-mail verstuurd. Mocht dat lukken dan is de wereld nog kleiner geworden.
Ik ben als een kind zo blij zoals op deze, met de webcam geschoten, foto wel te zien is. Zo zit ik dus achter mijn PC en schrijf, de webcam op het modem volgt mij nauwkeurig.
Tussen de 20 kiekjes zit tenminste 1 goede foto die ik wel kan gebruiken.
Beeldig!
.

1 opmerking:

beheerder zei

Jij hebt echt een topwebcam. En ik ben helemaal voor. Ik hoor alleen maar narigheid over webcams. Maar technische nieuwe snufjes, daar kun je als mens maar het beste aan meedoen, mits goed gebruikt leveren ze je heel wat op. Al het andere is conservatief, uit angst geboren gewauwel. Dat een webcam bijdraagt aan seksueel misbruik bijvoorbeeld (heb je die al gehoord nadat je verteld had over je nieuwe aanwinst?), me hoela, fietsenhokken hebben hun eerste functie van plek om je fiets te stallen ook nooit verloren toen er pubers in begonnen te vozen. Overigens; je hebt je cam toch wel van je zoon gekregen?? Innovatief cadeau! Ik geef schoorvoetend toe dat ik mijn moeder dit jaar maar eens een luchtje cadeau heb gedaan. Wel een lekker luchtje overigens. Web-cam ze!