26 september, 2006

Home

Met een kop koffie naast mij probeer ik even tot rust te komen.
Het is hier een chaos, de inhoud van de koffers en golftas ligt her en der verpreid en ik kan geen lijn in het opruimen vinden. Ik ren van hot naar her zonder enig resultaat. De post heb ik gelukkig wel weggewerkt op enkele, nog te betalen, rekeningen na.
Mijn onvervangbare Ligia is gisteren geweest zodat wij in een schoon en opgeruimd huis kwamen, maar inmiddels is het een enorme troep.
Ik doe alles door elkaar en zit nog helemaal met mijn gedachten in dat heerlijke Ierland.

Het kleine vliegveld van Dublin verteerde de enorme drukte goed en het inchecken ging boven verwachting snel, evenals de security. Natuurlijk bleven de Ieren uiterst kalm, vriendelijk en behulpzaam. Ons geluk was dat de Amerikanen allemaal ochtendvluchten hadden en wij pas om 14.20 uur vlogen. Dat werd uiteindelijk 14.45 uur.
Jacob haalde ons op van Schiphol, nadat de eerder opgelopen vertraging keurig was ingehaald. De spits tussen Amsterdam en Rotterdam viel erg mee en na onze bagage thuis gedropt, waar Scooby ons enthousiast kwispelend begroette.
Na een hapje buiten de deur en gezellig bijgepraat te zijn vielen wij doodmoe in onze eigen comfortabele bedden in een diepe slaap.
Vannacht was ik even in paniek toen ik middenin een droom wakker werd en niet meer wist waar ik was. Het duurde even voordat ik mij realiseerde dat ik in mijn eigen bed lag, ik was totaal gedesoriënteerd.
De familie is herenigd, iedereen is blij en tevree met de meegenomen cadeaus en foto`s en de uitpakkerij is morgen ook weer vergeten.
Wat overblijft is de herinnering aan een geweldige vakantie, die in deze B&B in Kenmare (Kerry county) begon.

Geen opmerkingen: