05 februari, 2009

Cocktailhour

Ja, zo laat is het hier nu.

Manlief drinkt altijd Scotch.
Zijn we "thuis", dan maak ik een Absolut Citron met cranberriejuice voor mijzelf.
Het hotel gaf ons een voucher voor gratis Calamari bij het Italiaanse restaurant Carrabba's: een populaire tent, waar wij graag (aan de bar) eten.
Maar dan moeten we wel zorgen dat we er voor half zes zijn. Het loopt er namelijk storm.
Tot 19.00 uur is het happy hour. Dat betekent twee drankjes halen, één betalen.

En hier kennen ze geen maatbekertjes. Hier gaan de glazen tot de nok toe vol.

Bij Carrabba's dronk ik een ander favoriet drankje: een Rusty Nail.
Dat is één deel Scotch met één deel Drambuie. Die twee bijten elkaar niet. Drambuie is op Scotch basis.

Vis moet zwemmen - al is het op sterk water.

5 opmerkingen:

cableclair zei

cheers!! Drambuie is yum.

Anoniem zei

Heerlijk, maar ik kom kilo's aan door er alleen al naar te kíjken!

Anoniem zei

Dat zal best lekker zijn, maar Rusty Nail behoeft 3 delen whisky bij 1 deel Drambuie, plus een beetje citroen.
Vooroordeel: ik wantrouw mensen die Scotch zeggen, die drinken whisky in bekerglazen en mikken er ijs in. En eten er pinda's bij. Jullie doen dat toch niet, he?

Ellen ten Bruggencate zei

Anoniem, ik drink mijn RN graag wat zoeter.
Citroen? No way. Evt. a twist of orange.
Mijn man houdt niet zo van whisky, maar als er niets anders is - dan drinkt hij het.
En als wij zin in pinda's hebben, dan eten wij pinda's.
Wij eten en drinken wat wij lekker vinden, ongeacht of dat mag,- moet of hoort.

Anoniem zei

Natuurlijk, doek ook. Maar een glaasje fijne whisky, en dat dan rustigjes wegdrinken, daar kan weinig tegenop. En dan de dag erna weer een baal zoute pinda's. Maar niet samen, toch? :-)