04 april, 2009

UPDATE


OVER DIT BOEK:
Op de crematie van Lies Verbeek ontmoet haar jongste dochter Puck een oude verzetskompaan van haar moeder. De vrouw onthult een aantal opzienbarende zaken over Lies, die tijdens de Bezetting koerierster was voor Vrij Nederland en Trouw. Puck is ontdaan. Was dit haar kille zwijgende moeder, de hardwerkende kinderarts bij wie ze haar leven lang tevergeefs om aandacht smeekte? Wat wist ze eigenlijk van deze vrouw? Puck gaat op zoek naar antwoorden. Op zoek naar de vrouw die haar moeder was, op zoek naar de geheimen van haar eigen jeugd.

7 opmerkingen:

cableclair zei

super omslag!

Anoniem zei

Ellen gefeliciteerd met je boek. Ziet er prachtig uit. Je zult wel apetrots zijn. Ik wel op jou. een fijne zondag toegewenst. Ik ga naar het Boymans van B. Pipilotti Rits en vanavond naar het Lantaarn Venster films kijken. Ik bel snel voor een afspraak. Liefs Els

Anoniem zei

MOOI!!!

JH.

beheerder zei

Ik kan niet wachten tot je in mijn boekenkast staat!

annie segers zei

Dag Ellen,

Ik hoorde van Lonneke dat jouw boek uitkwam. Ik wil je er heel graag van harte mee feliciteren. Wat een mijlpaal, echt geweldig. Ik heb het al gereserveerd. De voorkaft beloofd een indringend boek. Geniet van je succes.

Hartelijke groet

Anoniem zei

Dag Ellen,

Wat leuk dat je een boek gaat publiceren, gefeliciteerd. Ben natuurlijk heel benieuwd. Hoop dat je het laat weten als het tzt in de winkel ligt, dan ga ik uiteraard een exemplaar aanschaffen.
Groet,
Tineke Hartgers

willemijn zei

succes

willemijn