03 december, 2009

Post


SPIJS - Den Haag: Maandag 7 december organiseert Restaurant Spijs met de alom gerespecteerde ! Hr. Jacobus Toet ! een champagne/kaviaar, proeverij/seminar. Tevens geopend op 1e en 2e Kerstdag!Klik hier voor meer info.

I Girasoli - Rotterdam: Gedurende de maand december kun je bij restaurant ‘I Girasoli’ genieten van een speciaal voor bezoekers van DiningCity samengesteld menu met o.a. oesters en een glas Ferrari Spumate als aperitief. Klik hier voor meer info.

Club Room on tour - Rotterdam: Club Room kon niet meer wachten met open gaan op de SS Rotterdam en is daarom maar alvast elders in de weekenden van start gegaan. Klik hier voor meer info.

NIEUW! 500 Euro korting bij 50 heerlijke restaurants
DiningCity à la Card is een uniek kaartspel van 50 bijzondere restaurants in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Elke speelkaart geeft je maar liefst 10 euro korting bij de desbetreffende eettempel. Bovendien staat op iedere speelkaart een prachtige foto van het restaurant en een handige omschrijving. Een kaartspel van 50 restaurants vertegenwoordigt dus een waarde van 500 euro.
Als DiningCity abonnee ontvang je nu maar liefst 20% korting op de verkoopprijs. In plaats van € 24,95 betaal je maar € 19,95. Na twee diners ben heb je je investering dus al terug verdiend! Klik hier nu om DC à la Card te bestellen (kortingscode is “diningcity2009”) Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2009.
Vacature tijdelijke ondersteuning Restaurant Week
Vanwege het grote succes van DiningCity en de Restaurant Week hebben wij iemand nodig om ons in aanloop naar de Restaurant Week van maart 2010 tijdelijk te ondersteunen.

Win kaarten voor Dinner for One
De maand december spelen Michiel Varga en René Groothof in Het Magazijn in Den Haag een bijzondere interpretatie van de cult-klassieker Dinner For One. De acteurs spelen op virtuoze wijze tal van tafelgasten van Miss Sophie, die snel wisselen van hoed of pruik. Spannend, voor zowel de acteurs als het publiek.
DiningCity geeft 2 x 2 toegangskaarten weg voor de voorstelling van maandag 28 december. Wil jij deze kaarten winnen? Stuur dan uiterlijk 10 december een mail met je naam en adresgegevens naar
winnen@diningcity.com.
De winnaars ontvangen uiterlijk 15 december de door hen gewonnen kaarten.Niet gewonnen of wil je op een andere dag naar de voorstelling? Klik hier om meteen online kaarten te bestellen.
***********************************************************************************

Geen opmerkingen: