23 augustus, 2008

Hapklare brokken

*********************************************
Gisteren hebben wij gegeten bij Tapas Papas in Burgh-Haamstede. Bij een pizzeria eet ik pizza, in een visrestaurant vis en hier ging ik dus voor de tapas (ook uit solidariteit met de rest van het gezelschap). Het moge duidelijk zijn: op de kaart staan ook andere (Spaanse) gerechten.

Wij hebben ons één vakantie drie weken lang overgegeven aan de Spaanse keuken. Daar waren we niet kapot van.

Super de Boer op de Pannekoekstraat in Rotterdam heeft een Tapasbar, waar je bakjes kunt vullen met geprepareerde hapjes. Gemak dient de mens. Koud of even opwarmen in de microwave.
Daar dacht ik meteen aan toen Papas Tapas op tafel werden gezet.
De bediening deed haar best, de wijn was oké en de entourage was best gezellig. De wc zag er niet bepaald schoon uit. Nergens was papier te vinden. Lastig als je net geloosd hebt.

Ik kon in het voorgeschotelde niets Spaans ontdekken. Aardappelsalade, met geitenkaas gevulde pepers, gamba's in knoflookolie, gehaktballetjes in tomatensaus, meloen met ham, stukjes kaas, gegrilde zalm aan een stokje, groene sla, kipkluifjes, te lang doorgebakken frites, gefrituurde uienringen en afbakbaguetjes.

Zal je zeggen: 'Ellen blij, want die houdt niet van Spaans'.

Mis.
Ellen heeft de hele nacht in een kramp gelegen.
En dat was niet van het lachen.

Geen opmerkingen: