19 maart, 2010

Gevaarlijke gek!!


De homofoob John Sheehan heeft zich zeer beledigend uitgelaten over Nederlandse (homofiele) soldaten in Srebrenica.
Onze "heldhaftige" minister van defensie Van Middelkoop noemt het schandelijk en militair onwaardig, maar wil er verder geen woorden meer aan vuil maken.
"Beste Eimert, ik ga dat wel doen."

De Amerikaanse hielenlikker Verhagen neemt de aantijgingen niet serieus omdat ze niet van het Amerikaanse Ministerie van Defensie komen.
"Beste Maxime, deze generaal is in dienst geweest van....................en dus zal Robert Gates, de huidige Secretary of Defense, zich openlijk moeten distantiëren van de uitspraken van Sheehan!!!!! En daar moet JIJ op aandringen!!!!

Laat ik u uit een mogelijke waan helpen. Deze verachtelijke denkwijze van Sheehan is allesbehalve uitzonderlijk. Helaas denkt het merendeel van de Amerikanen zo. Want het merendeel van de Amerikanen is diep in zijn hart aartsconservatief.
Ook wij hebben ze in onze vriendenkring. Politiek kan helaas geen onderwerp van gesprek zijn. Onmogelijk. We leven in verschillende werelden, lijkt wel.
Als een vriendin mij glashard zegt dat homoseksualiteit een ziekte is, moet ik tien blokjes om en sla ik drie Manhattans in één keer achterover.

Potverdomme, er zijn nu (homofiele) soldaten aan het vechten (dat noemen ze een vredesmissie) in Uruzgan.

Waarom??

Om de VS te vriend te houden.

2 opmerkingen:

Bert zei

Daar past maar 1 reactie op: "Disgusting idiot!!!!".

Ik verwacht trouwens dat binnenkort, naar goed Amerikaans gebruik, een huilende John Sheehan op nationale tv zal bekennen dat ie zelf eigenlijk gay is .... ;)

Cheers

Ellen ten Bruggencate zei

Ja, die optie heb ik her en der ook opgepakt.