26 maart, 2010

PRoteb

******************************
Regelmatig dwaal ik 's nachts door het huis en geniet van mijn verlichte Rotterdam. De stad slaapt, maar er is altijd bedrijvigheid - zeker in het centrum.
Vol ontzag kijk ik naar de mensen van de Roteb, die - na de zoveelste happening in de Maastad - de straten weer op orde brengen en schoonmaken.
Het is water naar de zee dragen, maar ik vind dat wij in een (over het algemeen) schone stad wonen. En dat is aan de Roteb te danken.

Wel mogen ze hun website eens oppimpen. Ik denk dat veel Rotterdammers onwetend zijn over de (gratis) service die de Roteb verleent.
Heel toevallig kwam ik er namelijk achter dat ze niet alleen gratis het grofvuil komen ophalen: ook bestaat er een speciale service voor herbruikbare huisgoederen. Die gaan naar PIEKFIJN.

Onze peperdure miskoop (een designbankje waar je niet zonder hernia uitkwam) heeft eindelijk het huis verlaten. Drie sterke mannen van de Roteb zijn de tweezits persoonlijk op komen halen.
Geen gesjouw of voor dag en dauw je bed uit om het op straat te zetten.
Je meldt de (in goede staat verkerende) huisraad aan op internet waarna de heren op het aangegeven tijdstip de spullen komen ophalen. Helemaal voor niets!

Zo, en bij deze heb ik iets aan de beloofde PR gedaan!

Geen opmerkingen: