17 januari, 2011

Detoxen


Als goede klant van de vitaminewinkel wordt mij zo nu en dan een probeerseltje aangeboden.

Aangezien wij voldoende vitamines en supplementen gebruiken sla ik die lokkertjes meestal af. De verkoopster vindt dat vreemd, want die producten zijn doorgaans prijzig en "alle klanten zijn happig op een gratis monster."

Gisteren kreeg ik dit flesje (een detox kuurtje van vijf dagen) met een korte uitleg:
"Na de feestdagen weer even je lever en nieren een schoonmaakbeurt geven."

Ingrediënten:
Gezuiverd water, bosbessenconcentraat 17%, fructose, mariadistelextract, groene-thee-extract, paardebloemextract, damiana-extract, taurine, dl-methionine, choline bitartraat, inositol, MSM, vitamine C, vitamine B3, zoetstof (sucralose), zuurteregelaar (tri-natriumcitraat), conserveermiddel (kaliumsorbaat), vitamine B6.

Wat 't doet:
Mariadistel blijkt ook gezonde levercellen te beschermen en de leverfunctie te ondersteunen na het gebruik van genotsmiddelen.

Berry Blaster bevat een sterk extract van mariadistel, verwerkt in een lekker bosbessenconcentraat samen met een dosis groene-thee-extract dat de dagelijkse vetverbranding stimuleert. Zo heb je een krachtig detox- en afslankproduct in een simpel, lekker gezond drankje dat je 's ochtends kunt drinken om je schoon en fris te voelen.

Berry Blaster bevat ook een combinatie B-vitamines, paardebloem, taurine en damiana die de losgekomen stoffen uit je lever uit je lichaam helpen verwijderen en je achterlaten met een heerlijk energiek gevoel. Je lever reinigen is ook waar je moet beginnen, wil je je onderhuidse vetlaag niet laten stijgen. Functioneert je lever optimaal, dan is je lijf minder geneigd om afvalstoffen en vetten op te slaan in de vetopslagcellen onder je huid. 

Nu is mijn alcoholgebruik niet feestdagen-afhankelijk, maar het leek mij wel gezond en de belofte dat het lekker was trok me over de streep.

Ik accepteerde de gift om te ontgiften.
**********************************

Geen opmerkingen: