01 april, 2011

Mangiare


Twee restaurants in één week: wat een luxe.
En wat een verschil!!

Wat een verrassing en genot om in een eenvoudig ogend etablissement als MANGIARE (van Oldenbarneveltstraat 150, achter de schouwburg) zo fantastisch te eten.

Er wordt from scratch gekookt - over ieder ingrediënt is nagedacht en wordt ook daadwerkelijk geproefd.

Omdat Mangiare niet met een vaste kaart werkt, wordt er aan tafel verteld wat er ‘s-avonds op het menu van het diner staat. Als voorgerecht is er altijd keuze uit een aantal mogelijkheden zoals bijv antipasti, een kopje soep, een bord bresaola of vitello tonnato. Het diner biedt naast een 3-tal lasagna’s (bijv. porcini/truffel, spinazie/zalm) en 1 of 2 pasta’s ook keuze uit een vleesgerecht en een visgerecht. Wij proberen zoveel mogelijk met de seizoenen mee te koken. Hierdoor kan het gebeuren dat bij een volgend bezoek niet dat ene gerecht waar u zo van genoten heeft aanwezig is. Een greep uit de mogelijkheden voor het nagerecht: limoen&limoncello-tiramisu, aardbeien-tiramisu , chocoladetaart, noten-citroentaart, limoen-ijs met bàbà alla limoncello of een Italiaans kaasplankje.

Oh, wat heb ik gesmuld. De porties mogen van mij iets groter, maar de prijzen zijn zeker schappelijk te noemen.
De bediening is enthousiast, vriendelijk en zeer attent.

Twee hoofdgerechten, twee desserts en een karaf rode wijn: daar betaalden wij €48,- voor.

Reserveren is een must.
***********************

1 opmerking:

Anoniem zei

Per e-mail ontvangen:

"Beste Ellen, wat een leuk recensie heb je over Mangiare geschreven. Fijn om te lezen dat het zo goed bevallen is. Hopen je snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Met groet,
namens Mangiare

xxxxxx

Mangiare
Van Oldenbarnveltstraat 150
3012 GX Rotterdam
tel.: 010 414 08 78
www.mangiare.nu"