06 november, 2008

Ellie naar Minelli?

31 januari vertrekken we weer voor vier weken naar Florida. Het aftellen is begonnen. Evenals vorig jaar wordt het onder andere huizen kijken. Mijn scherpe geheugen heeft goed vastgehouden wat er vorig jaar FOR SALE stond.

Het aantal "foreclosures" schijnt verdubbeld te zijn. Een aantal luxe golfcommunities is failliet.

Clubhuizen zijn leeggehaald, personeel ontslagen en aan de luxe huizen, zwembaden en condominiums wordt geen onderhoud meer gepleegd.

Zo verandert Florida langzamerhand in een ghoststate, waar alligators, slangen en krokodillen vrij hun gang kunnen gaan.

En daar gaan wij dus weer naar toe.

The Naples Philharmonic is een prachtig "concerttheater", volledig gesponsord door rijke kunstliefhebbers. Hoe het nu met de sponsoring gaat, weet ik niet.
Maar ik keek naar het programma van februari en zag tot mijn grote vreugde dat Liza Minelli op 24 februari optreedt. Ik probeerde online kaarten te bestellen. Tot mijn grote verbazing lukte dat. Helaas niet de plaatsen die ik voor ogen had, maar morgen kan ik de kassa bellen.

Alligators en slangen dienende gaan wij dus Liza Minelli zien en horen. Heel stiekem hoop ik heel gemeen dat ze dronken is.

Geen opmerkingen: