21 maart, 2011

Arme Jack

*****************************
ROTTERDAM - Acteur Jack Wouterse heeft spijt van zijn uitlatingen over hondenpoep in het Rotterdamse Vroesenpark. Nu gaat hij een filmpje maken.
Zo meldt het AD Rotterdams Dagblad.

De acteur neemt het voorstel van de Rotterdamse PvdA-politicus Peter van Heemst over en is van plan een filmpje te maken waarin het werk van de stadswachten op genuanceerde wijze wordt belicht.

Het moet een filmpje worden à la Ik ben Rotterdammer. Dit is een serie portretten van kinderen die is uitgezonden op RTV Rijnmond. De acteur wil voor het filmpje 'geen rooie cent hebben'.
AD artikel

Arme Jack Wouterse, ik mag hem zo graag. Niet alleen is hij een groot acteur - ook is hij een aardig mens.

Hij is uit zijn vel gesprongen en daar kan ik nog inkomen ook. Waarschijnlijk word ik ook razend als het bloed zo onder mijn nagels wordt gehaald.
Ja, hij heeft verkeerde dingen gezegd en van die vermeende kamikaze actie weet ik het ware niet.

De acteur en zijn vrouw, artistiek leider Alize Zandwijk, hebben Rotterdam als hun domicilie gekozen. Beiden zijn verbonden aan het RO Theater.

Het is even wennen. Rotterdam heeft gekozen voor veel blauw op straat. In Amsterdam ligt dat eventjes anders.

Maar dat Leefbaar Rotterdam Jack achter de tralies wil(de) hebben gaat mij echt veel te ver.

Hij moet nu (waarschijnlijk tegen zijn gevoel in) een soort promofilmpje maken over/voor de Rotterdamse stadswachten. Jack doet alles om zo snel mogelijk te ontwaken uit deze nachtmerrie.

Uit de hondepoep en door het stof - maar zo snel mogelijk op de planken met SLAAF in "de weken van de waanzin."

Hoeveel waanzinniger dan afgelopen week kan het voor Jack Wouterse worden?
********************************************************************************************

1 opmerking:

Foxx zei

Ook ik vind (oprecht) JW een goed acteur. Maar ik heb weinig medelijden met mensen die hun honden loslaten op plaatsen waar dat niet mag, de uitwerpselen van hun hond niet opruimen, andere mensen uitschelden voor Gestapo en, gebruikmakend van hun landelijke bekendheid, 's avonds tamelijk larmoyant hun zegje komen doen bij Pauw en Witteman. U of ik zouden een dikke prent gekregen hebbenm, en terecht.