19 juli, 2019

Van Fishguard naar Llanaber (Barmouth)



Het regende vanmorgen dun, maar hard. Echte showers dus.

Na een rustig ontbijt en tussen de buien door pakten wij ieder onze eigen werkzaamheden op en reden om 9.10 de camping af, op weg naar Barmouth.

De panoramische A487 leidde grotendeels langs de prachtige kustlijn tussen zuid en noord. Maar ook meer landinwaarts was het genieten geblazen.


Na 150 kilometer bereikten wij om 12.30 uur de (Caravan Club members only) site – wederom een boerderij. GBP18,- per dag!!!

De eigenares begroette ons vriendelijk en begeleidde ons naar onze plek: met 10 amp. stroom en een eigen kraan. We staan weer op een harde pitch wat met dit weer ideaal is.

De locatie, met uitzicht op zee, is ook weer zo uniek. Het is vijf minuten rijden naar het toeristische Barmouth, waar ik goed boodschappen kan doen.

Gelukkig bleef het tijdens het uitpakken droog. Binnen een uur waren we klaar.
Jacky heeft al op het strand gerend.


De wc’s en douches (20 penny coin) zien er nieuw en schoon uit. Ik heb de boiler aangekregen zodat we in de caravan kunnen afwassen en manlief zich kan scheren.


Maar nu eerst tea met rhubarb pie. We mogen wel even onderuit vinden we, met The Open op tv.

Het herinnert mij aan de trip die we twee jaar maakten naar Noord-Ierland. We wilden de boel verkennen, juist ja……………voor deze Open-week.

Maar daar stak the R&A een stokje voor. Die willen alleen nog maar grootverdieners.
Wij gaan de boel hier de komende vier dagen verkennen. Er is meer dan genoeg te doen.


Gweld chi yfory!
*****

Geen opmerkingen: