29 januari, 2008

Deep Throat wordt (niet) geslikt

Op 23 februari (jakkie, moet ik ook weer missen) komt de BNN/VPRO combinatie met een thema-avond. En weer schokt het christelijk, politiek Den - Haag.

Het gaat dit keer over porno. Aansluitend op 'Spuiten en Slikken' volgen de documentaire "Into Deep Throat" en de spraakmakende film 'Deep Throat' uit 1972.

De CU' er Arie Slob (een zeer toepasselijke naam, als je je fantasie de vrije loop laat) komt vanavond bij P&W zijn standpunt hierover toelichten.

Ik ben het gezeik zo langzamerhand echt zat. We mogen niets meer zien of horen.

Wat hebben we inmiddels om ons oren gehad aan betuttelingen.

De Donorshow van BNN - dames in lingerie op reclameborden - de Gouden Kooi - de homofoto’s van de Iraanse kunstenares Sooreh Hera - de film/uitlatingen van Wilders - drank en jongeren - rookverbod - en natuurlijk alles wat met de vrijheid van meningsuiting te maken heeft. Dit is wat mij nu te binnen schiet. Ongetwijfeld ontbreekt er nog het één en ander.

Om maar te zwijgen over Amsterdam. Dat is al lang niet meer "de stad waar alles kan". De hoofdstad wordt gekuist. Hoeren weg, seksclubs weg, paddo's weg, demonstranten op de Dam weg.
Wie wel (iedere vrijdag) blijven komen zijn die ''Easy Jets" vol Britten, die de stad (straalbezopen) twee dagen teisteren. Of je dat probleem oplost door de rode lichtjes te doven waag ik te betwijfelen.

Geen opmerkingen: