09 juni, 2007

Blijf zitten waar je zit

Paris zit weer!!
Een rechter heeft het huisarrest - dat een sheriff had ingesteld - onrechtmatig verklaard. De dame is thuis opgehaald en zit weer achter de tralies. Zo te zien op deze foto is het lachen haar nu toch eindelijk vergaan.
Ze kon het mentaal niet aan en kreeg daarom vervroegd verlof, weliswaar met een bandje om haar frêle enkeltjes. Paris mocht zich gedurende 40 dagen alleen thuis ophouden. Nu zal dat huis er anders uitzien dan uw en mijn woning, laat staan de cel van 2 - 2. Wat zo'n huisarrest precies inhoudt weet ik ook niet. Mag je alles eten en drinken? Mag je vrienden ontvangen en een feestje bouwen? Mag je seks hebben? Wat mag je eigenlijk niet behalve de poort uitrijden?
Graag had ik haar voor straf die 40 dagen in de Gouden Kooi gezet. Overgeleverd worden aan de onvoorspelbare grillen en streken van freaky Jaap. Dat is nog eens een straf.

Dat er boos op haar vrijlating zou worden gereageerd was te verwachten. De dame had binnen de gevangenis al een status aparte gekregen met bedenkelijke privileges. Gevangenen die ziek zijn blijven gewoon in hechtenis.
Paris, daarentegen, mocht naar huis.....eventjes.

Nu vrees ik dat het juridisch allemaal niet klopt en haar advocaten daar garen uit gaan spinnen. M.a.w. Paris zal binnenkort wel weer opduiken bij JetSet parties. Vervolgens vervalt ze - nadat ze een gohstwriter haar dramatische, traumatische memoires heeft laten schrijven - in the same selfdestructing attitude. Zelfmoord of een andere fatale gebeurtenis met veel dramatiek zal een vroegtijdig eind aan haar leven maken. Never a happy ending.

Geen opmerkingen: