06 juni, 2007

Slordigheidjes?

Herinnert zich iemand nog mijn "spectaculaire" optreden in dit <==programma op Radio 2 bij die aardige Bert Kranenbarg?! Het onderdeel "Even voor Zeven" laat een uitgezochte luisteraar aan het woord of beter gezegd vuurt in ijltempo een lading vragen op hem/haar af. http://vert-el-sels.blogspot.com/2006/11/mijn-vert-el-sels-op-de-radio.html
Nu krijg ik een brief (gericht aan alle deelnemers van "Even voor 7") waarin mij wordt gevraagd of ik eventueel bereid ben om weer mee te doen deze zomer vanaf mijn vakantie-adres. Weliswaar wordt de naam aangepast: "Even voor Zomer". In de brief wordt mij gevraagd het antwoordformulier in te vullen. Maar er zat geen antwoordformulier bij. Dus e-mail ik naar de redactie, inmiddels tot tweemaal toe (incl. ontvangstbevestiging). Zo handig dat e-mailen. Respons? Ho maar. Kleine moeite, groot gemak.

Eveneens ontving ik gisteren een aankondiging voor de eerstvolgende Ryder Cup - het grootste golfevenement ter wereld tussen de U.S. en Europa - dat in september 2008 in Kentucky gespeeld wordt. Wij zijn daar - via het Amerikaanse Premier Golf - twee keer geweest. Erg luxe, geweldig verzogd, kortom een (prijzig) feest. De directeur van Premier Golf stuurt een e-mail om - via een verkooptruc - ons te waarschuwen dat een bepaald hotel snel volgeboekt zal zijn. Daar trapt Mien dus niet in. Maar was het niet handig geweest er een link naar de site bij te zetten? Kleine moeite, groot gemak.

Vandaag krijg ik een brief van onze verhuurder dat er een aantal vrijstaande appartementen in de verkoop komen. Ik bel om een bezichtiging af te spreken en hoor dat er a.s. zaterdag open huis is in één van de appartementen. Was het niet handig geweest om dat in die mailing te zetten? Kleine moeite, groot gemak.

Geen opmerkingen: