26 juni, 2007

Van Tien naar Nul


Binnenkort is er op 10 een sneeuwbeeld te zien. Het voormalige Talpa heeft het niet gered. De Mol kruipt diep onder de grond en laat puinhopen en wanhopen achter. Ik was niet de enige die het voortijdige einde aan zag komen. http://vert-el-sels.blogspot.com/2007/01/de-mol-is-wanhopig.html
Het is makkelijker om de "geslaagden" te noemen aangezien die op één hand te tellen zijn.
De Wedstrijden had een aarzelende start, kreeg vanwege de reclame tussendoor veel kritiek, doch het voetbalgekke Nederland ging uiteindelijk door de knieën. Toch was het voetbalprogramma niet zo populair als Studio Sport.
Gooische Vrouwen werd een succes, grotendeels vanwege de goede cast. Vooral Willemijn, het personage van Annet Malherbe, staat voor alle stereotypen waarin de rest van Nederland denkt over de vrouwen uit de groene enclave. Een nominatie voor de Televizierring was de beloning.
Over de Vloer, beter bekend als Geer en Goor. Platvloerser kan het niet en toch wekt het de lachkriebels op. 'Ik heb er de kracht niet meer voor' is inmiddels een gevleugelde uitdrukking geworden in onze taal.
Deal or no deal werd de redding voor Beau, die bijna ten einde raad was.
De Gouden Kooi gaat het absoluut, ondanks of dankzij de slechte publiciteit, maken. De vrij extreme "wegtreitershow" wordt een kijkcijferkanon. Ik blijf mijn vraagtekens zetten bij de authenticiteit. http://vert-el-sels.blogspot.com/2007/06/jaap-aap.html
Wat gaat er gebeuren met al die duur aangetrokken "publiekstrekkers" als een Jack Spijkerman? Ik bedoel dus eigenlijk: is er nog plaats voor de miskleuners?
Van Westerloo had uiteindelijk de langste adem en is nu de laatst lachende. Hij zat vanavond bij RTL-boulevard, waar Daphne Bunskoek openlijk solliciteerde naar een plekkie bij een sportprogramma.

Geen opmerkingen: