23 augustus, 2007

Grüssen aus Langenargen


Zo, we zijn op ons tweede overnachtingadres aanbeland. Hotel Löwen in Langenargen, direct am Bodensee. Een heerlijk oord, ik kan niet anders zeggen. Prachtige ligging, schitterend uitzicht en een goed, comfortabel hotel voor een redelijke prijs. €108,- (foto rechts)
We treffen het met het weer. Heerlijk buiten kunnen dineren. De goed gekoelde witte Müller Turgau smaakte prima bij de Zanderfilet (een stevige, smakelijke vis uit het meer).

Gistermiddag hebben we Scooby afgezet op haar logeeradres in Kruiningen, waarna wij als een speer zijn doorgereden naar Altenahr (Eiffel). Even waren we bij Antwerpen de weg kwijt en belandden ook nog in wat files. Om 9 uur vielen we doodmoe, hongerig en dorstig het hotel binnen. De schnitzel mit pommes frites und gemischten salat smaakte uitstekend. Ook daar was de lokale wijn zeer goed te drinken. het eigenlijk is. Het hotel (jaren 70) was prima, lag geweldig aan de Ahr. Eenvoudige, doch grote, rustige kamer met groot balkon voor € 70,-
Vanmorgen zagen we pas wat een mooie gebied het is en wat een leuk dorp Altenahr blijkt te zijn. Uitstekende plek voor een weekendje wijn proeven - en kopen. (foto links)

Morgen door naar Nauders. De weersverwachtingen zijn veelbelovend voor de komende dagen. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden toeristen.

Geen opmerkingen: