21 augustus, 2007

Leuk nieuws

Gelukkig lees ik zo nu en dan nieuwsberichten die mij vrolijk maken. Om het eerste moest ik erg lachen. Het is niet moeilijk je hierbij een beeld te vormen.

Penis vast in stofzuiger

Een Britse dwerg moest maandag in een ziekenhuis worden opgenomen nadat hij met extra sterke lijm een stofzuiger aan zijn penis had geplakt.
Daniel Blackner, bekend als Captain Dan the Demon Dwarf (kapitein Dan, de demonische dwerg) had tijdens een theaterfestival in Edinburgh moeten optreden met een stofzuiger die met een speciale constructie aan zijn geslachtsdeel was bevestigd. Die constructie ging echter vlak voor de voorstelling stuk. Blackner ging daarop met lijm aan de slag.
Op het podium bleek dat er een vaste verbinding was ontstaan. Het moment dat hij met een stofzuiger aan zijn penis bij de EHBO werd binnengebracht, was "het pijnlijkste moment van mijn leven'', aldus Captain Dan.

http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/08/penis_vast_in_stofzuiger.html

*********************************************
" Van Bommel wil Duitser worden." Ik sprong een gat in de lucht.
Van Bommel zou voor die Mannschaft wel een aanwinst zijn geweest. Hij is als matennaaier de perfecte opvolger van Lothar Mattäus.
Toen vervolgens bekend werd dat het een (slechte) grap was raakte ik in een depressie.

Van Bommel: Duitser worden was maar een geintje
Mark van Bommel zegt dat hij 'ernstige spijt' heeft van zijn opmerking dat hij overweegt de Duitse nationaliteit aan te nemen om voortaan te kunnen spelen voor het Duitse elftal.
Mark van Bommel zei graag voor 'die Mannschaft' te willen uitkomen
Van Bommel verklaarde gisteravond tegen een Limburgs televisiestation dat hij als Duitser wil voetballen op het Europees kampioenschap volgend jaar: 'De ontwikkelingen daartoe zijn al twee weken in volle gang. Het is wel even afwachten, of het überhaupt mogelijk is,' zou hij hebben gezegd volgens
De Telegraaf.
Ook zou Van Bommel er al over hebben gepraat met zijn club, het Duitse Bayern München, en de Duitse voetbalbond. 'En ik heb er eveneens met bondscoach Joachim Löw over gesproken,'zegt Van Bommel.

http://www.elsevier.nl/nieuws/sport/artikel/asp/artnr/164111/index.html

Geen opmerkingen: