11 augustus, 2007

Nederland 4





Ja, het is echt waar: 24 uurs digitale televisie op je PC.

Wat heerlijk voor iemand als ik, die slecht slaapt. Gelukkig hoef ik niet meer naar de doorlopende herhalingen van het journaal te kijken, nog naar seksreclames of tell sell programma's.
Op mijn laptopje ga ik naar Hilversum Best en kijk naar oldtimers als Stiefbeen & Zoon of Glamourland. Op Humor TV kan ik genieten van o.a. Hadimassa en Poets.
Het is naar Amerikaans voorbeeld waar deze (thema)zenders gewoon op de kabel zitten. Zo ver is het hier nog niet, maar een begin is er. Ik hoop dat het aanslaat, zodat uitbreiding spoedig kan volgen. Een mooie zender met sportklassiekers bijvoorbeeld.

Nederland 4: kies zelf wat je kijkt!
Nederland 4 staat voor 17 nieuwe zenders die 24 uur per dag uitzenden. De programma's op deze zenders hebben een bepaald thema en/of richt zich op een specifieke doelgroep. Denk aan Journaal 24, met dag en nacht nieuwsuitzendingen, aan 3voor12, het kanaal voor alternatieve popmuziek, of aan Hilversum Best, waar favoriete programma´s van vroeger hernieuwd worden uitgezonden. Een aanbod van 17 themakanalen betekent een ruime keuze uit een prachtig publiek aanbod. Je kunt de zenders van Nederland 4 bekijken via internet, maar ook op een gewone TV. Dan heb je wel een decoder nodig en een aanvullend abonnement.

Geen opmerkingen: