25 september, 2009

De Leeuw schreeuwt niet meer

Laat ik er geen doekjes om winden. EVA, de productiemaatschappij van Paul de Leeuw lijkt geen lang en gelukkig leven beschoren. Afslanken is het motto.
De economische crisis is ook in Almere voelbaar.

Paul de Leeuw is een geweldige televisiepersoonlijkheid, maar de zucht naar meer lijkt hem nu de das om te doen.

Waar is Elvis?, zal altijd een vraag blijven.
De tafel van Vijf kan, afgezeemd, weer in een ander praatprogramma dienst doen.
Peter van der Vorst verliet het productiehuis voortijdig. Dat terwijl het door hem gepresenteerde programma Van der Vorst ziet sterren wel hoge kijkcijfers haalde.

Niet in iedere televisiemaker schuilt een Reinout Oerlemans. Maar blijkbaar is het zijn van een fantastische presentator/zanger niet genoeg.

En nu twittert Paul ook niet meer. Ik "followde" hem niet. Dan zou ik helemaal gek zijn geworden. Paul gooide namelijk alles op zijn twitterpagina.

Als hij boodschappen (groot en klein) aan het doen was, als er een scheet dwars zat, als zijn zoon in bed had geplast, als de witte wijn op was, als hij geil was, als de buurvrouw boos was, als zijn man kiespijn had - Paul exhibitioneerde (in de ruimste zin des woords) er lustig op los.

Zo erg dat de media hem op de voet gingen volgen, wat tot ophef en vertier leidde. Paul zou mensen beledigd hebben en moest zijn excuses aanbieden. Toen was de lol er snel af.

Hij helpt nu zijn maatje Borsato, wiens artiestenburo deze week bankroet ging.
Ik hoop echter voor Paul dat hij het zo ver niet zal laten komen.

Geen opmerkingen: