07 november, 2009

Gehoord!?

Zo mensen, allemaal geluisterd???
Zo niet, de uitzending van deze week (even doorschuiven naar de 49ste minuut) staat tot uw beschikking. Over het interview vertel ik dus niets. Luister zelf maar!
-----
Er werden twee exemplaren van "Weg van mijn moeder" verloot. Na de uitzending stond de lijn roodgloeiend. Leuk!
-----
RTV Rijnmond is in een prachtig pand gehuisvest. Ik had het gevoel in de cockpit van een 747 te zitten wachten.
Op zich was het goed dat ik aan de vroege kant was. Zo kon ik een beetje wennen aan al die apparatuur en genieten van het samenspel tussen Chris Vemer (presentator) en de technische wonderboy achter de knoppen. Laat die maar schuiven!

Terwijl ik zat te wachten kwam ook Johan Derksen binnen met een koffer vol cd's. Na Chris presenteert hij maar liefst drie uur lang (live) zijn "Muziek voor volwassenen" (herhaling is zondagavond om acht uur).
Absoluut my cup of tea!! Johan Derksen heeft niet alleen verstand van voetballen.
************************
************************
Vanmiddag reed manlief mij naar Doorn waar ik een korte inleiding moest houden voor de Vereniging Kinderen van Verzetsdeelnemers 1940-1945 (KvV).
-----
Na mij kwam een medewerkster van het Nationaal Comité 4 en 5 mei aan het woord. Haar verhaal, met veel cijfers en statistieken, was standaard en weinig boeiend. Maar wat voor praatje er ook gehouden wordt, de gemoederen lopen altijd hoog op bij de "Verzetskinderen."
Absoluut not my cup of tea.
Na deze middag had ik alleen nog maar zin in een sterke borrel.............en de muziek(keuze) van Johan Derksen.
************************************

Geen opmerkingen: