30 november, 2009

Who's the Tiger

Misschien is Tiger's "modelvrouw" Elin ook wel een katachtige.
Er wordt nu getwijfeld aan de verwondingen in het gezicht van de supergolfer.
Krassen?
Ja.
Maar van wat......... of van wie?

Vreemdgaan, een typisch voorbeeld van out of bounds, overkomt zelfs - of juist -Tiger Woods.
Een bloedmooie VIP-hostess (Tiger kent geen lelijke vrouwen) die het heeft gemunt op rijke, getrouwde mannen zou het met hem hebben gedaan. Een provisional klinkt in golfersland.

Laat ik eens even het huidige leven van het 29-jarige Zweedse model Elin Nordegren onder mijn vergrootglas leggen.

Ook zij heeft Tiger uit andermans leven weggekaapt. Volgens de golfregels kost het spelen van de verkeerde bal twee strafslagen. In dit geval leidde het tot een huwelijk met de miljardair.

Reizen, reizen, reizen. In de mooiste en duurste hotels logeren. Eindeloos shoppen terwijl Tiger weer een toenooi aan het winnen is. Huizen, huizen, huizen. Alles is te koop wanneer je met de rijkste sportman ter wereld bent getrouwd. De materialistische, natte droom van Elin.

Maar Tiger had een andere droom. Huisje, vrouwtje, kindje en hij toernooien spelen. Als je driehonderd dagen per jaar van huis bent snak je naar oost, west - thuis best.

Elin heeft hem twee kinderen geschonken en zal daar ongetwijfeld blij mee zijn. Haar vrijheid is ze echter kwijt, terwijl Tiger zich driehonderd dagen in het jaar (buiten haar gezichtsveld) ruimschoots kan amuseren.

Als Elin een Zweeds katje is, dan zou ze dus wel eens wat bruine velletjes onder haar nagels kunnen hebben.

Of gunt ze Tiger een mulligan?

Geen opmerkingen: