21 november, 2009

Gelel

**************************
Hier nog geen driehonderd meter vandaan demonstreert de FNV. Twintigduizend man willen de media ons laten geloven. Wij schatten, vanuit ons raam, zo'n duizend opgetrommelde nee-zeggers.
*******
De rommel moet snel opgeruimd worden, want Sinterklaas komt zo. En eerlijk gezegd denk ik dat daar meer volk op afkomt.
Om de Coolsingel vrij te houden komt de Sint via de "Koopgoot" naar het WTC, waar gewoontegetrouw zijn troon staat.
*******
Er gingen geruchten dat de Coolsingel in de toekomst dicht zou gaan voor verkeer. Het zou een grote wandelpromenade worden. Dat leek mij een fantastisch idee al had ik vraagtekens bij de realisatie van die plannen. Nu komt mij ter ore dat de drukste verkeersader in ons centrum van vier naar twee banen gaat.
Welke idioot dat heeft verzonnen!
*******
Oprah stopt.
Nou ja, stopt. Over twee jaar pas en in die tussentijd kan ze zich nog tig keer bedenken. Alles is de revue gepasseerd en Oprah is weer op het gewicht van vijfentwintig jaar geleden. Ik kan me voorstellen dat ze geen zin heeft in nog eens zo'n afvalrace met hyperactieve personal trainers en medogenloze diëtisten waar miljoenen snacksvretende kijkers satanisch van mee mogen genieten.
Ga maar eens lekker pinnen, Oprah.
*******
Paul Wilders, de broer van, kwam deze week bij P&W vertellen over zijn brouillage met de PVV-leider. Het nut van dit gesprek ontging mij totaal, maar meneer heeft het nieuws gehaald en ik hoop dat het bij deze eenmalige vertoning blijft. Ik vrees echter anders.
*******
A.J. mocht niet uit de school klappen over zijn ontmoeting met HM.

J.P. moest, met grote tegenzin, uit de school klappen over de domme streken van W.A. Aan het gezicht van J.P. te zien vond hij dat niet leuk.
Privézaken van anderen, daar bemoeit hij zich liever niet mee. Maar het hoort er nou eenmaal bij, dus.................
Morgenochtend maar even wegbidden, J.P.

Dat worden, in ieder geval de komende weken, koude kopjes thee bij HM.

Geen opmerkingen: