28 januari, 2012

Van Ass door 't stof

******************************************
Je kon erop wachten.

telegraaf
Zonder Taekema zou misschien nog kunnen, maar De Nooijer gaat in Londen gewoon van waarde zijn. We kennen door de ontboezemingen van Van Ass nu alle slechte kanten van De Nooijer. Hij is oud, hij gaat zijn eigen weg en hij vertaalt sommige afspraken in het veld niet goed. Prima, De Nooijer is dus een mens van vlees en bloed.

Maar vijf maanden geleden op het EK in Mönchengladbach was de 445-voudig international gewoon dominant aanwezig bij de acties, die tot doelpunten leidden van Oranje. Als links- of rechtshalf kan De Nooijer straks in Londen gewoon zijn speelminuten krijgen. Het is na het nadrukkelijk uitspreken van het vertrouwen door de bond echter nog maar de vraag of Paul van Ass daar als bondscoach bij aanwezig zal zijn.

nu sport
Bondscoach Paul van Ass van de Nederlandse hockeymannen heeft Teun de Nooijer en Taeke Taekema zijn excuses aangeboden voor enkele opmerkingen aan hun adres in een interview met De Volkskrant. 

nieuws.nl
"In het gesprek heb ik mijn excuses aangeboden voor het feit en de wijze waarop ik naar buiten ben getreden in de Volkskrant eerder deze week", meldt Van Ass. "Zij verdienen dat niet en dat had niet mogen gebeuren." Hij zegt de gang van zaken te betreuren. "Voor beide hockeycarrières heb ik groot respect en zij hebben een grote bijdrage geleverd aan het Nederlands elftal."

Staat Roeland Oltmans klaar in de coulissen?
********************************************************

Geen opmerkingen: