09 november, 2006

Mijn Vert-el-sels op de radio







Totaal overrompeld zit ik hier achter mijn toetsenbord. Een half uur geleden belde een alleraardigste mevrouw van de NCRV mij op. Gelukkig had ik mijn mobieltje dit keer eens aanstaan.

In eerste instantie dacht ik aan een enquête, iets over kijk- en luistergedrag. Lang tijd om daar verder over na te denken kreeg ik niet.
Ik had mij opgegeven voor Even voor Zeven, een item in het heerlijke programma Knooppunt Kranenbarg. Dat had ik nog niet eens zo heel lang geleden gedaan, maar nooit meer aan gedacht. Of ik op korte termijn wel in de uitzending mijn zegje wilde doen. Jemig de pemig! Ja, natuurlijk wil ik dat, al heb ik juist op die dag niet veel bijzonders gepland. Gisteren concert, vanavond toneel, zaterdag Night of the Blues, dus daarna maar eens even pas op de plaats. Zeeland slaan wij derhalve dit weekend ook over.

Radio 2 staat bij ons vrijwel altijd aan, zowel thuis als in de auto. De combinatie van lekkere muziek en informatie is heel prettig, het is een relaxt geluid dat uit de boxen komt.
Nou ja, ik was dus flabbergasted but not speechless en ratelde volgens mij aan één stuk door. Ook merk ik dat ik nu gewoon niet goed weet hoe ik dit allemaal moet verwoorden. Het is gewoon spannend en leuk!

In ieder geval: a.s. dinsdag van 17 – 19 uur luisteren.
Ik zal wel ergens tussen 18.30 en 19 uur te horen zijn. Natuurlijk maak ik nu even de link naar dit programma bekend:

http://www.ncrv.nl/ncrv?nav=byddHsHtGATmKnJyuC

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk, Ellen. Waar ga je - zo ongeveer - je zegje over doen ?
Ben benieuwd.

Ellen ten Bruggencate zei

Ik heb een vragenlijstje met mogelijke onderwerpen. Verder laat ik mij verrassen en schrijf wat (voor mij belangrijke) zaken op, zodat ik een beetje voorbereid ben. Het is maar een 5-minutengesprek, dus Ellenlange verhalen zijn niet mogelijk.:-)

Anoniem zei

5 minuten. Wat kan je in zo'n korte tijd kwijt. Iets substantieels, anders verkruimelt het volledig, lijkt mij.
Wat is de bedoeling van het programma, gaat de zender 5 minuten voor jou open en kan je dan roepen wat je wilt; of word je min of meer geinterviewd en mag je dan zelf het onderwerp bepalen.

Ellen ten Bruggencate zei

Even op de website kijken, Lex. Ik zal steno praten. :-)

Anoniem zei

Hahaha...Leuk!
Laat je 'jemig de pemig' er uit?

Anoniem zei

Nou ik zit al klaar bij de radio!! Er komen mensen eten vanavond (van wie wij ons huis ooit kochten en die het na de verbouwing wel eens willen zien) dus misschien moet ik het via uitzending gemist gaan achterhalen... Maar te gek hoor.