06 juli, 2010

Sportboulevard

************************************
Christiano Ronaldo is vader geworden en dat zou de reden zijn van zijn matig presteren op het WK.
De (draag)moeder moet onbekend blijven. Cristiano zal zijn zoontje "alleen" opvoeden.
“Met veel blijdschap en emotie maak ik bij deze bekend dat ik de vader ben geworden van een jongetje. Zoals is afgesproken met de moeder, die graag anoniem wil blijven, zal ik de volledige voogdij over het kind hebben. Meer informatie wil ik niet kwijt, ik hoop dat iedereen mijn privacy en dat van mijn kind zal respecteren omdat het zo persoonlijk is.”

Wesley Sneijder en Johnny Heitinga weten gelukkig het hoofd koel te houden. Hun bruiden bereiden ondertussen onwaarschijnlijk dure glamourbruiloften voor.
Als "Wes" en "Yo" het niet leuk vinden dat er de spot met hen gedreven wordt, dan moet "Wes" (voor de camera's) ook niets meer over zijn privéleven loslaten.

En dan Tiger Woods. Volgende week hopen wij de meervoudig "British Open winner" weer in actie te zien op St. Andrews.


De echtscheiding gaat toch door. Tiger moet (ex) Elin $750.000.000 betalen. Daarmee wordt zij niet alleen in één klap de rijkste "ex" - ze wordt gewoon een van de rijkste vrouwen ter wereld.

De prijs die ze daarvoor betaalt is totale radiostilte. Geen interviews, boeken, tv-optredens voor de rest van haar leven. Zelfs als Tiger eerst sterft mag ze nog niets over hem zeggen. Anders riskeert ze alles kwijt te spelen.

Ach, en dan zal het iets minder zijn (zoals vandaag beweerd wordt).......ze kan zich in ieder geval een nieuwe pet veroorloven.
********************************************************************************

Geen opmerkingen: