29 november, 2006

Acteren

Vanavond naar de schouwburg. Juliana, gespeeld door Renee Soutendijk.
We hebben trouwens veel theater de maand december.

Om even op 007 terug te komen, hij had wel antigif in het dasboardkastje van zijn Austin Martin liggen dat wellicht het leven van Litvinenko had kunnen redden. Tsjonge wat een misser van de oud Sovjetspion.

Gistermiddag - en avond werden we getrakteerd op een nieuw seizoen van de VVD real live soap: de Verdonk code. Dacht ik dat we na de verkiezingen ons op andere programma`s konden gaan richten, komt madam weer met iets nieuws. Het vervelende is dat je je er niet aan kan onttrekken want het wordt op alle zenders vertoond.
Rita Verdonk heeft zelf het scenario geschreven, doet de regie en speelt de hoofdrol. Ook de verrassende locatie, waar zij haar one-(wo)manshow opvoerde had zij zelf uitgelozen.

Het kan U niet zijn ontgaan: vanuit een café vroeg zij in feite om een parlementaire onderzoekscommissie dat uit louter partijleden mocht bestaan. Het was deel 1 van de Verdonk code, er zouden nog velen volgen. Althans, zo had de hoofdrolspeelster zich dat voorgesteld. Het laatste deel zou eindigen met een (Malie)veldslag waarbij zij Markje genadeloos zou vernietigen. Vervolgens zou zij een grootse (r)entree op het Binnenhof maken als Victoria Verdonk.

Een paar uur later was haar hele plan weer van de baan en heerst er nu onrust en boosheid in alle gelederen van de VVD.
Het vuur is gedoofd, maar het smeult gevaarlijk na.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha, maar dit is geen politieke debatsite.

Joh! Bond heeft tegen polonium 210/ Radium F het tegengoedje? Heel Engeland lijkt zo'n beetje besmet als je de berichten moet geloven. Er heeft er één flink rondgewandeld met dat gevaarlijk radio-actief goedje. Je vraag je toch af waar ze het weghalen.

En Verdonk. Tjaaa.....Ik dacht, nou zul je het hebben! Zoete wraak na de lijstrekkersverkiezing. Ze deed een verwoede poging...En werd teruggefloten. Toch jammer dat je zo af en toe niet 's in die kamers kunt (mee)kijken. Het moet er flink gestormd hebben......
Maar ze staan allemaal op één lijn hè.....hahaha. Echt, begin het ondertussen zeer humoristisch te vinden. Maakt al die dagen van vloeken en tieren en bad hair-days weer goed.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Comment Deleted
This post has been removed by the blog administrator.
En toch komt er 'n kabinet van SP, PVDA en helaas CDA !