12 november, 2006

Night of the blues

Aangezien de tour eindigde in Rotterdam heeft het weinig zin om een uitgebreide review te geven over deze muziekavond in het Luxor.
Vorig jaar was het een groot succes dat, wat ons betreft, nauwelijks te overtreffen leek.
Echter tot de pauze was het geweldig, mede door de dame op deze foto, Trudy Lynn.

Helaas was de uitsmijter van de avond, wat normaliter een knock-out moet zijn, een enorme teleurstelling.
Ellis Hooks, een mengeling van Otis Redding en Wilson Picket, bracht niet waar de echte bluesliefhebber op zat te wachten.
Na de laatste noot liep dan ook een deel van het publiek, waaronder wij, direct naar de garderobe. Rotterdammers laten zich op zo`n moment niet onbetuigd.
Jammer, want zo`n laatste optreden blijft hangen, terwijl wij in de pauze nog hadden geconcludeerd dat het geweldig was.

Trudy Lynn heeft tal van CD`s gemaakt en mocht U (soulbluesliefhebber) nog een leuk sinterklaas - of kerstcadeautje zoeken, dan is dit een aanrader.
http://www.answers.com/topic/trudy-lynn

Volgend jaar is er weer een Night of the Bluestour, waar ik (als ik er bijtijds aan denk) tijdig melding van zal maken.
Wij gaan sowieso weer!

1 opmerking:

Lex zei

Als je van Trudy Lynn houdt, kan het geen kwaad ook eens naar Shemekia Copeland te luisteren (maar wellicht ken je die al).
'n goeie CD is 'Talking to strangers'.

Hier kun je stukjes indruk opdoen ;-)

http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=1000004003004300&Section=MUSIC&lgl=1&plid=OdOR5LdEviEAAAEOJtyU693H&lgl_BOL_OWNER_ID=1&lgl_Section=1