23 november, 2006

The day after....

Het is achter de rug.............de verkiezingen. De verliezers likken hun wonden, de winnaars eten taart.
Vier jaar geleden was de victorie aan de LPF, nu gaat de SP met de zege aan de haal. Het kan verkeren.
Over maximaal 4 jaar kan het weer helemaal anders zijn, zo zweverig in NL blijkbaar geworden. Nu kan het knutselen beginnen. De scherven liggen op tafel, wie levert de lijm?
Mijn zeer wijze echtgenoot keek me vannacht in bed bedroefd aan toen hij zei: de tijden van den Uyl breken weer aan. Dat klonk niet echt bemoedigend.

Terug tot de orde van de dag.

17-jarige jongens filmen verkrachting.
Afschuwlijk nieuws.
Weet U waar ik dit bericht vind?
In de rubriek: entertainment.

6 opmerkingen:

Kaatje zei

Begrijpen doe ik het ook niet. Tenzij een grote meerderheid inderdaad op/voor een persoonlijkheid stemt en niet op een programma.
Je man is beslist wijs. Maar toch, ik hoop dat ie ongelijk krijgt. De onderhandelingen lukten vorige keer met de PvdA ook niet. En de SP bij monde van Marijnissen himself gaf gisternacht al aan dat de CDA veel veranderen moet. Dat gaan ze natuurlijk niet doen.

Ja, de media is gek geworden, weet je toch! Verkrachting in entertainment....zoiets verzin je niet.

Oh, en ik voel me geen verliezer, ondanks dat Pastors het niet gered heeft. Heb toch ook nog taart gegeten. Was jarig gister en hoopte op een mooi verkiezingscadeau. Helaas, maar die taart ging er desondanks lekker in.

Ellen ten Bruggencate zei

Helemaal met je eens Kaatje. Natuurlijk hoop ik ook dat mijn lief ongelijk krijgt, hijzelf trouwens ook. Maar bij the worst case scenario kan het alleen maar meevallen.:-))

Goed dat je op Pastors hebt gestemd. Ik gunde het hem ook.
Nee, de kiezer is niet de verliezer, die heeft zijn best gedaan. Maar ik doe aan de lijn, dus voor mij toch geen taart. Wel erwtensoep met worst, mmmmmm!!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog heel veel gezonde en goede jaren toegewenst!!

Kaatje zei

Dank voor je felicitaties en de wensen.

Hahaha, ja...in een worst case scenario gaan we er toch voor en tijd in ieder geval warmpjes bijzitten. Dat wordt flink sparen. Wel in een oude sok trouwens, of een gaatje in de matras en dan maar hopen dat er geen brand uitbreekt. :)
Tenzij ik je tótaal verkeerd begrepen heb nu....

Geen taart, wel erwtensoep (yammie) met worst? Toch geen Hemaworst mag ik aannemen. Want dan had een puntje taart toch ook nog erbij gekunt later.

Nee, de kiezer is niet de verliezer. Heb het net ook gezegd bij het andere log van je.
Kon het toch even niet laten.....en ik zeg geen sorry. Heb het netjes gehouwe :)

Ellen ten Bruggencate zei

Ik ben blij dat men gisteren überhaupt is gaan stemmen. Doe je dat niet: dan ben je voor mij echt de verliezer.

W.b. die sok, die komt hier niet in huis:-)) Mijn (v)echtgenoot werkt bij DE bank. Hahahaha.

Off topic, leuk joh mijn reactie op Holman werd deze week wéér in de Groene A`dammer geplaatst. Inmiddels de tweede in 4 weken.

Kaatje zei

Aha! Een 'mannetje'....(reclame hè, reclame) een 'mannetje' bij de bank. Je eigen ook nog. Nou, dat gaat zeker goedkomen dan. Hahaha...

Ja, leuk is dat hè, als ze je inbreng weten te waarderen en het plaatsen. Maar over Holman. Ik weet niet, ben er nog steeds niet uit. Interesseert het me nou eigenlijk, of eigenlijk he-le-maal niks. Tot nu toe neig ik naar het tweede. Heb dan ook je advies aangenomen en maar niet geluisterd. (die link bij hoei-boei). Ik vroeg er dan wel om, maar ben nadien nog 's gaan nadenken.
Maar hey! Ik feliciteer je omdat ze hem geplaatst hebben.

Ellen ten Bruggencate zei

Nee, dit betrof een reactie op zijn artikel (als Opheffer) in de Groene. Heeft dus niets met het radioprogramma te maken.