17 januari, 2009

BLUENITY



Heb ik Skype iets later dan anderen ontdekt, vandaag denk ik toch een primeur te hebben.
Als KLM-milesspaarder ontving ik deze post:

Bent u geïnteresseerd in de reiservaringen van andere AIR FRANCE KLM-reizigers?

AIR FRANCE KLM nodigt u graag uit om deel te nemen aan Bluenity : de nieuwe community op het internet voor iedereen die reist.

Via bluenity.com legt u contact met andere AIR FRANCE KLM-reizigers. Zo kunt u samen een reis plannen, een taxirit delen of zelfs een huurauto…

Vind tips en leuke adressen van uw bestemming en lees de meningen van andere reizigers vanuit alle delen van de wereld. Deel uw eigen ervaringen over shops, restaurants, hotels en evenementen met andere Bluenity-leden.

Houd contact met uw persoonlijke en professionele netwerk, ook als u op reis bent.
De KLM begint haar eigen chatclub. Althans, zo vat ik het op.

Wie volgt?

ABNAmro, "hoi Jan - de pinautomaat op de Willemskade was weer eens buiten werking. Hoe is de stand van zaken bij jouw kantoor? groeten Wim"

Unilever, "heeft er iemand ervaring met de nieuwe gezoete halvarine van Smeerzacht? Thea" .

Shell, "bah, de wc bij het tankstation aan de Buitenstraat in Knisperveen was vies. Anoniem".

Je zal maar om een praatje verlegen zitten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Ellen,

Reis je nog steeds KLM dan, na alle perikelen in het verleden? Ik vlieg zelf redelijk wat af, maar mijn slechtste ervaringen zijn toch wel met onze "nationale trots". Eenmaal plaatsen die, in het toestel gekomen, niet bleken te bestaan (de incheckbalie "had een ander type toestel verwacht" ....). Een andere keer 29 uur oponthoud in Quito, Ecuador; vliegtuig kapot (kan gebeuren), iedereen wel in een hotel gestopt, maar vanaf dat moment was er in geen velden of wegen meer een KLM persoon meer te bekennen die ons op de hoogte kon houden van de ontwikkelingen en ons kon vertellen wanneer we dan wel zouden vertrekken .... Dus, als ik het even kan voorkomen, geen KLM meer voor mij ....

Groeten uit een zonnig LA,
-Bert

Ellen ten Bruggencate zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ellen ten Bruggencate zei

Nee, ik ben allerminst een KLM-fan. Maar we hebben nog zo veel punten. Sinds het drama van vorig jaar (goed dat jij je dat nog herinnert) hebben we niet meer met de KLM gevlogen. We vliegen nu weer met Delta.
Veel plezier, Bert.
Heb een veilige thuisvlucht.