05 mei, 2010

toBe 2

Hij lag zaterdag in de brievenbus. toBe (nummer 1 2010) is uit - met een artikel over mijn debuutroman "Weg van mijn moeder."

Ik mag de tekst niet in zijn geheel overnemen en plaatsen. Wie echt geïnteresseerd is, moet toch zelf naar de winkel/kiosk. Bij deze een lijst met verkooppunten.

'Dank je Karin, voor je snelle rectie met nuttige aanvullende informatie':

Je kunt het blad ook in de tijdschriftenwinkel van tnt kopen, (zoeken op toBE) maar let op: daar is nu (Maandagavond) nog het vorige nummer te koop! Met Julia Samuel op de cover!
Kijk dus even welke datum erbij staat! Bestel voor 3 uur 's middags dan heb je het blad de volgende dag in huis, zonder verzendkosten en soms nog goedkoper dan elders!
Groetjes, Karin
http://tijdschriften.tntpost.nl/

En inderdaad , scheelt het vijftig cent met de winkel. Hier de cover:
Zojuist heb ik een aantal bladen, waaronder een kado-exemplaar, besteld bij TNT. Het is heel eenvoudig en je hoeft geen bezorgkosten te betalen. Het is ook erg makkelijk - zeker nu ik erachter kom dat niet alle, in de lijst genoemde, winkels toBe verkopen.
Echter.............je betaalt de normale prijs van €4,95.

Ook aardig voor moederdag!

2 opmerkingen:

Karin zei

Je kunt het blad ook in de tijdschriftenwinkel van tnt kopen,(zoeken op toBE)maar let op: daar is nu (Maandagavond) nog het vorige nummer te koop! Met Julia Samuel op de cover! Kijk dus even welke datum erbij staat! Bestel voor 3 uur 's middags dan heb je het blad de volgende dag in huis,zonder verzendkosten en soms nog goedkoper dan elders! Groetjes,Karin http://tijdschriften.tntpost.nl/

Ellen ten Bruggencate zei

Geweldig lief dat je zo meedenkt, Karin.

Veel dank,
Ellen