24 mei, 2010

D66 pakt uit


Alexander Pechtold had zijn bijna vijfendertigduizend volgers op Twitter uitgenodigd voor een twitnick in Rotterdam. De locatie was volgens mij niet echt handig gekozen.
Het park onder de Euromast, zoals overal vermeld, bestaat namelijk niet. Er is wel een grasveld waar wij (na enig zoeken) de D66 aanvoerder temidden van veel pers, de D66 verkiezingskaravaanplaatselijke D66 politici -en vrijwilligers aantroffen. Eerlijk is eerlijk: het aantal twitteraars was op twee handen en misschien twee voeten te tellen. de foto's

Dat mocht de pret niet drukken. De - door Pechtold als lokkertje gebruikte - Prosecco smaakte prima. Uit zijn speech maakten wij op dat dit partijtje was georganiseerd door D66 Delfshaven. Toen manlief een tweede glaasje ging halen werd hem gevraagd of hij lid van D66 was.
Rare vraag.

De D66 voorman nam ruimschoots de tijd voor vragen - ook van mij. Hij was zeer benaderbaar en duidelijk in zijn antwoorden.

Hoe positief (mijn oud-schoolgenoot) Alexander Pechtold ook is overgekomen, Vertelseltjesmaker blijft met een groot probleem zitten. Ik (met mijn liberale hart) wil een kabinet zonder PvdA en/of CDA.

Het irriteert mij dat dat onmogelijk is.
*************************************

1 opmerking:

Bert zei

Een kabinet zonder PvdA en/of CDA is inderdaad gewoonweg onmogelijk. Helaas, ik zou het ook graag anders zien. Nog even het lijsttrekkersdebat afwachten (al zit ik die avond in de opera ....), maar Alexander maakt nog steeds een goede kans op mijn stem ....

Cheers,
Bert