18 mei, 2010

Theatertip

*******************************
Wat ik in mijn postvakje vond:

Wij willen u niet teveel lastig vallen, maar om te voorkomen dat nu net onze trouwste bezoekers de boot missen toch even een korte mededeling:
DE KAARTEN VLIEGEN DE DEUR UIT!
Voor de bijzonder geslaagde en aanstekelijke ALICE IN WONDERLAND voor alle leeftijden vanaf 6 jaar vliegen de kaarten de deur uit.

De twee voorstellingen in de Amsterdamse Stadsschouwburg zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten verkrijgbaar voor Zaandam 20 mei, Almere 22 mei, Groningen 23 mei, Hoorn 28 mei en Alkmaar 30 mei. Voor meer informatie http://www.orkater.nl

Ook voor RICHARD III met muziek van Tom Waits en met Gijs Scholten van Aschat in de titelrol is de kaartverkoop bijzonder voortvarend van start gegaan. De serie van 18 voorstellingen speelt van 22 september tot 12 oktober in de Stadsschouwburg van Amsterdam. Nu al worden veel kaarten verkocht omdat de toegangsprijzen nu op zijn laagst zijn. Naarmate de zaal voller wordt stijgen de prijzen. Voor een aantal dagen zijn nog kaarten beschikbaar in de hoogste rang voor de laagste prijs!
Voor meer informatie http://www.richard3.nl/

Met een vriendelijke groet,
Marc van Warmerdam directeur Orkater



Geen opmerkingen: