14 juni, 2009

Eettip

Four Seasons is niet goedkoop, maar biedt absolute topklasse. Wat ons betreft the best in town.

De keuze is moeilijk. Wanneer je aan eigenares Anny je wensen kenbaar maakt krijg je ook iets heerlijks voorgeschoteld.

Aangezien de kaart wisselt, kan ik niet zo een, twee, drie iets aanprijzen.

Pekingeend schijnt de specialiteit te zijn.
Mijn keuze.
Vooraf - kwartelboutjes 5-spice-kriden, knoflookchips en pepers (8,50 euro)
Als hoofdgerecht - ossenhaasfilet met basilicum, pepers en knoflook (22 euro)

Manlief koos twee keer vis.
De bediening is uitmuntend. De locatie evenzo (Noordmolenwerf 171 - direct achter de Meent).

Bij mooi weer zit je perfect op het grote terras aan het water.

Helaas is de uitstraling (van een afhaalchinees) aan de buitenkant niet geweldig. Dat weerhoudt veel mensen.

Jammer, want de inhoud is een culinaire Aziatische traktatie.

Geen opmerkingen: