17 oktober, 2009

Reactie plaatsen



<=======
Mocht het aan uw aandacht zijn ontsnapt: reacties plaatsen/lezen over "Weg van mijn moeder" is mogelijk. Er zitten bijzondere en onverwachte commentaren tussen.

7 november aanstaande: radio interview

UPDATE FOTO'S PRESENTATIE
<=======

2 opmerkingen:

kees zei

Dat je een boek aan het schrijven was wist ik van tante Greet, die dat weer wist van tante Claartje. Dat het zo'n ontroerend mooi en goed geschreven boek zou worden kon ik niet vermoeden. Wietske en ik hebben het in een adem uitgelezen. Heel bijzonder zo'n boek, dat soms ook wel dicht bij mij kwam. Mede doordat jouw moeder ca. 35 jaar geleden mij al het een ander had verteld. Zij vond dat nodig vanwege mijn relatie met oom Tjeerd. Ik had het eigenlijk liever niet geweten. Oom Tjeerd en tante Lenie zijn belangrijk voor mij geweest. Wel ben ik beter gaan begrijpen waarom de man was zoals hij was.
Naar aanleiding van het boek heb ik je nog wel meer te vertellen. Of heb je het onderwerp afgesloten?
Kees

Ellen ten Bruggencate zei

Kees, je reactie ontroert mij. Dank! Ja, het komt ook dichtbij jou, maar zo te lezen ben je daar goed mee omgegaan.

Niet alles wat ik in mijn zoektocht te weten ben gekomen heb ik gebruikt voor mijn boek. Dat er meer is weet ik, maar mijn boek is geen geschiedschrijving, doch een roman. En ik wilde ook niet te veel van het pad afwijken, als je begrijpt wat ik bedoel. Als je hier nog eens op reageert met je eigen e-mailadres kan ik je persoonlijk benaderen. Uiteraard plaats ik die reactie dan niet.

Liefs voor jou en Wietske.